Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Osztálykirándulás - Szállások, programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Osztálykirándulás - Szállások, programok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: osztalykirandulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Akáctanya-Újlengyel

Akáctanya-Újlengyel

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő In-Natura Kft. által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körű megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek. A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású magánszálláshelyek.

Angyalkert Tábor

Angyalkert Tábor

Cserhátszentiván Budapesttől 80 km-re, Nógrád megyében található, a Világörökség részeként nyílvántartott Hollókőtől mintegy 11 km-re.A 170 lelket számláló kisfalu igazi ékszerdobozként helyezkedik el a patakokkal átszeltCserhát-dombság vonulatai között.

Aquaworld

Aquaworld

A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk, az együtt átélt élvezetes kalandok minden résztvevőnek örömet jelenthetnek és még a közösségi szellemet is fejlesztik - mert ugye ez fontos elvárás, mint tudjuk. Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem.

Autóbusz bérlés osztálykirándulásra, rendezvényre

Autóbusz bérlés osztálykirándulásra, rendezvényre

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Bakonyi kalandpark

Bakonyi kalandpark

A festői Bakony, a számtalan kikapcsolódási lehetőség, a könnyű megközelíthetőség (busz, vasút) ideális helyszínné teszi a Kalandparkot osztálykirándulások szervezésére és lebonyolítására. Az egyszerűbb döntés érdekében többféle programlehetőséget kínálunk a hozzánk ellátogató iskoláknak. Amennyiben egyik lehetőség sem nyerte el tetszésüket, kérjenek tőlünk egyedi ajánlatot. A parkban ingyenesen igénybe vehető lehetőségek: - Bakonyi túra: az Erdei Kápolna és a Betyár Tanya meglátogatása - sportpályák: műfüves focipálya, strandröplabda pálya, tekepálya - kalandvár, fűzlabirintus - tutajok és vízi akadálypályák használata - állatsimogató

Balatonfüred

Balatonfüred

Látnivalók Balatonfüreden és környékén Városi Múzeum A néhai fürdőigazgató villája, négy nagyobb téma: a közlekedés, a gyógyfürdő, az Anna-bál és a színház köré csoportosítva mutatja be Balatonfüred reformkori történetét. A múzeum épületében kap helyet a Helytörténeti Gyűjtemény gazdag könyvtárával, valamint a Látogatóközpont. És nagyon sok más kulturális, és szórakoztató program található a városban.

Balatoni Geotúrák

Balatoni Geotúrák

A geotúra egy különleges kirándulás térben és időben, melyen képzett geotúra-vezető kalauzolja az érdeklődőket. A túra résztvevői összekötik a kellemest a hasznossal: élvezik a friss levegőt, sétálnak, gyönyörködnek a tájban, eközben pedig érdekes és értékes információkat kapnak a terület földtani felépítéséről, kőzeteinek kialakulásáról, felszínformáló folyamatairól, állat- és növényvilágáról, kultúrtörténeti érdekességeiről. Ezen ismereteket a geotúra-vezető szakszerűen, közérthető és élvezhető formában adja át, kerülve a száraz, szakkifejezésektől és adatoktól hemzsegő tájékoztatást.

Balatoni sétahajózás

Balatoni sétahajózás

Vitorlás hajókirándulások és programok. Cég flottája különböző méretű és funkciójú hajókból áll, így a vendégeink letszámának legjobban megfelelő kapacítású hajót tudjuk biztosítani az igényelt személyzettel és szolgáltatásokkal. A 4 fős baráti társaságtól,családtól a több száz fős céges csoportokig szervezünk balatoni vitorlás kirándulásokat. Az általunk ajánlott desztinációkban, Siófok, Balatonfüred, Csopak, Tihany, Balatonlelle, Badacsony, Keszthely, további programokat és igényes catering szolgáltatásokat tudunk biztosítani hajóútjainkon. Akár aktív, akár passzív időtöltéshez a hajóbérlés minden alkalomra megfelelő választás: - Gyerekprogramok - kincskereső gyerekhajó, arcfestés, lufibohóc, kutyashow. - Osztálykirándulások számára diákszállást, hostel és étkezési megoldásokat is kínálunk

Barlangtúra

Barlangtúra

A fokozottan védett Solymári-ördöglyuk barlang Budapest közelében található, és az egyik legalkalmasabb barlang arra a célra, hogy a kezdők is biztonságosan kipróbálhassák az igazi, kúszós-mászós barlangászást, eredeti, kiépítetlen környezetben, mindenféle barlangász előképzettség nélkül is. Elsősorban csoportok (családok, barátok, osztályok) jelentkezését várjuk. Túrázókat szakképzett barlangász túravezetők kísérik végig a barlangon, ahol szűk és tágasabb folyosók, majd kisebb termek követik egymást. A járatokban kúszni-mászni kell, a nehezebb helyeken beépített létrák, és kapaszkodókötelek segítik a túrázókat, így bármilyen átlagos fizikumú résztvevő teljesíteni tudja az útvonalat.

Hirdetés
Békatutaj

Békatutaj

Vállaljuk 1-2 vagy akár több napos osztálykirándulások lebonyolítását. Engedje meg, hogy levegyük válláról a szervezés terheit, s több mint tíz éves tapasztalatinkból merítve egy felejthetetlen osztálykirándulásra kalauzoljuk el Önt és tanítványait!

Berkenye Vendégház

Berkenye Vendégház

Berkenye a Börzsöny-hegység DK-i lábánál fekszik. A 670 lelkes német nemzetiségű kisfalu környezete és természeti szépsége csodálatra méltó. A település a Duna-Ipoly Nemzeti Park határát érinti, nyugalma, a levegő tisztasága és a források tiszta vize minden kirándulót magával ragad (Budapesttől 50km-re található).

Bobpálya Balaton

Bobpálya Balaton

A soproni mászófal 2002-ben épült, 13 méter magas, felsőbiztosítással mászható fal. Változatos formája lehetőséget biztosít mindenféle mászótechnika gyakorlására kezdők és haladók számára egyaránt. A falon található mászóutakat időről-időre megújítjuk. Ügyelünk rá, hogy a kifejezetten mászók számára épült utak mellett az öt-hat éves korosztály és a kevésbé tapasztalt szárnypróbálgatók számára is változatosés élménydús mozgást biztosítsunk. A mászófalnál minden nyitvatartási napon tapasztalt sziklamászók segítenek a kezdőknek, elmagyaráznak mindent, ügyelnek, hogy megfelelően használd a felszerelést.

Budai Hotel - Budapesti Osztálykirándulás Csomag

Budai Hotel - Budapesti Osztálykirándulás Csomag

A 3 csillagos Budai Hotel csendes, nyugodt, zöldövezetben, a XII. kerület elegáns részén fekszik. 35 7 férőhelyes, 12 szobával. Az emeletekre lift vezet fel. A teraszról és 9 szobából egyedi budapesti panorámában gyönyörködhetnek. A hotel előtt közvetlenül mindenkinek jut ingyenes parkolóhely, ahol egy busz is elfér. A belváros 30 perc alatt megközelíthető tömegközlekedéssel. 100 fős különtermünkben az egész osztály együtt tud lenni. Saját fürdőszobás szobák, kényelmes ággyal, mégis osztályok számára is megfizethető áron (pontos árakért kattintson a linkre!). Az osztállyal érkező 2 kísérőnek ingyenesen a szállás és az ellátás! Ingyen használható a WiFi és a ruhatár, csomagmegőrzésre is van lehetőség. Ideális választás, ha nem szereti a személytelen tömegszállásokat. A hotel családias légkörű, minden osztállyal egyedileg foglalkozunk.

Bujáki hagyományörző szálláshely

Bujáki hagyományörző szálláshely

A bujáki hagyományörző szálláshely egész évben fogadja a felüdülésre, csendes és nyugalomra vágyó baráti társaságokat, kerékpározókat! Az erdei iskolásokat, az osztálykirándulókat, nyári táborozókat. A Cserhát-hegység déli nyúlványai között, páratlan szépségű környezetben található Buják. A gyalogtúrák során megismerkedhetnek Buják és a környező hegyek szépségével, nevezetességeivel. Buják a török időkből fent maradt végváráról, s a századunkban pedig népviseletérő;l méltán híres festői szépségű falu. Mindez közel a Sasbérchez, a Kálvária dombhoz. Esténként a bujáki lányokkal, asszonyokkal fonhatunk, énekelhetünk, a tollfosztóban morzsolt, főtt kukoricát mákkal megszórva fogyaszthatunk. A méltán híres bujáki népviseletet Glatz Oszkár festményei népszerűsítik itthon és külföldön.

Buszbérlés osztálykirándulásokra

Buszbérlés osztálykirándulásokra

Budapesti és környéki óvodáknak és iskoláknak Mercedes Sprinter minibuszainkat és kisbuszainkat különösen kedvezményes áron tudjuk biztosítani. Minden egyes buszunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, buszaink minden ülése biztonsági övvel felszerelt. Osztálykirándulások, táborok, erdei iskolák és egyéb kirándulások, uszodai, állatkerti, cirkuszi látogatások és bármilyen egyéb helyszínre busszal történő szállításban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Utánfutót ingyen biztosítunk a buszok mellé. Cégünk több, mint 20 éve áll az utazni vágyók szolgálatában, ez idő alatt kijártuk a szakma minden iskoláját. Tapasztalatainkat felhasználva rutinunkat profizmussá fejlesztettük. Buszaink minden előírásnak megfelelnek, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotúak és minden extrával felszereltek.

Challengeland

Challengeland

Cégünk, a Challenge Forever Kft. egy magyar cég, melyet Magyarországon és Kelet-Európa más országaiban létrehozandó erdei akrobatikus élményparkok építésére és üzemeltetésre alapítottunk. Technológiai hátterünket a franciaországi közel 10 éves tapasztalat biztosítja, ahol manapság több mint 400 park működik sikerrel. A cégünk alapító tagjai között többen is személyes tapasztalattal rendelkeznek parkok építésében, üzemeltetésében. A cégen belül dolgozó személyeket a francia társcégünk megtanította az akadályok építésének fázisaira, majd ezt itthon Magyarországon továbbfejlesztettük. A pálya építésében részt vevő személyek olyan szakmai múlttal (ipari alpinista-, hegymászás-, sziklamászás) rendelkeznek, amelyek szorosan kapcsolódnak ehhez a fajta tevékenységhez. Az építést megelőző fázisokban is a francia tapasztalatok segítettek, amelyek mára a hazai tapasztalatokkal is kiegészültek. A megfelelő helyszín kiválasztása, az egészséges fák kiválogatása, pályaterv készítése, akadályok kialakítása mind ezt a célt szolgálja.

Cowboy club

Cowboy club

Silverado, a Vadnyugathoz, a mustangok, indiánok és cowboyok régen letűnt világához vonzódó westernlovasok hazája. A Kiskunsági Nemzeti Park szélén elterülő western ranch pezsgő lovas élete egy aranyláz hírétől felbolydult, 1800-as évekbeli vadnyugati kisváros mindennapjait idézi. A saloon elől indulnak és oda érkeznek a helyi Crazy Cowboy Club hírnevét Európa szerte megalapozó vadnyugati lovas kalandtúrák résztvevői. A körkarámban csikókat és átlovaglásra váró lovakat idomítanak, a marhakarámban borjakat lasszóznak, az edzőpályákon pedig kiváló szakemberek által vezetett edzések és oktatások zajlanak folyamatosan. Éjszakánként a totem oszlop tövében parázsló tábortűz körül vidám vagy vérfagyasztó kalandokról szóló történetek szállnak szájról szájra, a kocsmában vidám country szól, félszemű csapos méri a tüzes vizet. A szigorú seriff winchesterrel ügyel a rendre, így colt párbajra, tömegverekedésre vagy bankrablásra soha nem kerül sor. A telepesek, gyors lábú, kitartó lovaikkal hatalmas távolságokra elkalandoznak a környező prérin, a Kiskunsági Nemzeti Park legelőin, nádasaiban, erdeiben. Silverado közkedvelt célpontja és pihenőállomása a környéken magányosan vagy csapatostul kószáló lovasoknak és ivójába gyakran toppannak be vasparipán érkező kíváncsi városiak is, akiket a karámokban legelésző gyönyörű lovak, a harci jelekkel félelmetesre festett indiánok...

Tuti menü