Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programok - osztálykirándulás képes leírás - Osztálykirándulás - Szállások, programok.tlap.hu
részletek »

Programok - osztálykirándulás - Osztálykirándulás - Szállások, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: osztalykirandulas.tlap.hu » Programok - osztálykirándulás
Keresés
Találatok száma - 14 db
Balatoni sétahajózás

Balatoni sétahajózás

Vitorlás hajókirándulások és programok. Cég flottája különböző méretű és funkciójú hajókból áll, így a vendégeink letszámának legjobban megfelelő kapacítású hajót tudjuk biztosítani az igényelt személyzettel és szolgáltatásokkal. A 4 fős baráti társaságtól,családtól a több száz fős céges csoportokig szervezünk balatoni vitorlás kirándulásokat. Az általunk ajánlott desztinációkban, Siófok, Balatonfüred, Csopak, Tihany, Balatonlelle, Badacsony, Keszthely, további programokat és igényes catering szolgáltatásokat tudunk biztosítani hajóútjainkon. Akár aktív, akár passzív időtöltéshez a hajóbérlés minden alkalomra megfelelő választás: - Gyerekprogramok - kincskereső gyerekhajó, arcfestés, lufibohóc, kutyashow. - Osztálykirándulások számára diákszállást, hostel és étkezési megoldásokat is kínálunk

Békatutaj

Békatutaj

Vállaljuk 1-2 vagy akár több napos osztálykirándulások lebonyolítását. Engedje meg, hogy levegyük válláról a szervezés terheit, s több mint tíz éves tapasztalatinkból merítve egy felejthetetlen osztálykirándulásra kalauzoljuk el Önt és tanítványait!

Cowboy club

Cowboy club

Silverado, a Vadnyugathoz, a mustangok, indiánok és cowboyok régen letűnt világához vonzódó westernlovasok hazája. A Kiskunsági Nemzeti Park szélén elterülő western ranch pezsgő lovas élete egy aranyláz hírétől felbolydult, 1800-as évekbeli vadnyugati kisváros mindennapjait idézi. A saloon elől indulnak és oda érkeznek a helyi Crazy Cowboy Club hírnevét Európa szerte megalapozó vadnyugati lovas kalandtúrák résztvevői. A körkarámban csikókat és átlovaglásra váró lovakat idomítanak, a marhakarámban borjakat lasszóznak, az edzőpályákon pedig kiváló szakemberek által vezetett edzések és oktatások zajlanak folyamatosan. Éjszakánként a totem oszlop tövében parázsló tábortűz körül vidám vagy vérfagyasztó kalandokról szóló történetek szállnak szájról szájra, a kocsmában vidám country szól, félszemű csapos méri a tüzes vizet. A szigorú seriff winchesterrel ügyel a rendre, így colt párbajra, tömegverekedésre vagy bankrablásra soha nem kerül sor. A telepesek, gyors lábú, kitartó lovaikkal hatalmas távolságokra elkalandoznak a környező prérin, a Kiskunsági Nemzeti Park legelőin, nádasaiban, erdeiben. Silverado közkedvelt célpontja és pihenőállomása a környéken magányosan vagy csapatostul kószáló lovasoknak és ivójába gyakran toppannak be vasparipán érkező kíváncsi városiak is, akiket a karámokban legelésző gyönyörű lovak, a harci jelekkel félelmetesre festett indiánok...

Dodó Vadfarm Dunaremete

Dodó Vadfarm Dunaremete

Szeretettel várjuk az óvodás és iskolás csoportokat osztálykirándulások alkalmával Szigetköz szívében, Dunaremetén! Testközelből megismerkedhetnek hazai kis és nagyvadjainkkal, állatokat simogathatnak és pónihintázhatnak. Csoportok részére egész napos programlehetőséget ajánlunk a játszóterünkön! A régi platán-sor mentén pedig sétakocsikázási lehetőséget biztosítunk a régi hajóállomásra! A farm mellett egy bérhorgásztó is található, sütési lehetőséggel! Étkezési lehetőséget nyújtunk a Platán Étteremben, kedvezményes áron!

El Bronco lovasközpont

El Bronco lovasközpont

Ranch tulajdonosai a 80-as évek óta ismerik a környék varázslatos tanyavilágát és választották ezt a helyszínt családjuk pihenése céljául. A Ranch építése 1999-ben kezdődött, majd a jelenlegi tulajdonos El Bronco Kft. tulajdonába került a beruházás, bővítve a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában lévő két, egymás melletti tanya megvásárlásával. A melléképületből egy négyboxos istállót alakítottunk ki, majd egy körkarám és a legelők kiépítése volt az első lépés, hogy az eddig bértartásban tartott lovainknak méltó körülményeket biztosíthassunk. A környezet egyedülálló szépsége, a dimbes-dombos, ősborókás terület, a homokos talaj, páratlan és szinte végtelen tereplovaglási lehetőségek hamar népszerűek lettek barátaink körében, így rövid időn belül benépesült az istálló és a legelők. Folyamatosan vásároltuk meg a tanya körül lévő erdős és ligetes-legelő területeket. Külföldi trénerek segítségével, reiningversenyek látogatásával elkezdtük tanulni a westernlovaglás alapjait.

GyulaVezér Lovasbirodalma

GyulaVezér Lovasbirodalma

Osztálykirándulások, táborok, tanulmányi és sportrendezvények szervezése és lebonyolítása a Gyulakeszi Lovasudvarban! Programlehetőségek: A lovarda keretén belül lehetőség van sétalovaglásra, ügyességi versenyekre lóháton, lovas oktatásra és lovas kocsizásra. Ezen programjaink tudásszinttől és korosztálytól függetlenül biztosítják az állattal való kapcsolat felemelő élményét és egy mozgalmas szabadidős tevékenységet. Ezen felül lehetőséget nyújtanak egyéni és csapatversenyekre, melyek remekül kombinálhatóak a lovasudvar többi programjával. A lovasudvar területén található hatalmas palánkvár ad helyet a vártámadások és számháborúk megrendezésére, lovagi tornák és tízpróbák megtartására. Utóbbiak lebonyolításához középkori díszletek és eszközök állnak rendelkezésre, ezzel is színesítve, különlegessé téve a részvételt.

Ifjúsági programok

Ifjúsági programok

Kalandos osztálykirándulás Azt gondoljuk, hogy iskoláséveinkből a leginkább az osztálykirándulások emléke kísér el minket egy életen át. Egy jól sikerült kirándulás vagy program pedig meghatározó lehet a diákok és egy osztály életében. Az idei évben több osztálykirándulás során megszerveztük, lebonyolítottuk az egyébként céges csapatépítő programokra kialakított felnőtt programjainkat és bizony azt kell, hogy mondjuk a fiatalok remekül teljesítettek. Pontosabban, minden elképzelésünket felülmúlták! A GPS készülékeket mondhatni ösztönösen, magától értendő természetességgel kezelték és soha egyetlen csapatunk sem tévedt el még a 10 év alatti korosztályból sem és a mászófal, magas kötéltechnikás feladatokat is hihetetlen ügyességgel oldották meg. Csapatépítés alatt található programjainkat tehát eddigi tapasztalatainkra alapozva nemcsak cégeknek, hanem a fiatalabb korosztálynak is ajánljuk.

Kerékpárkölcsönző Szilvásvárad

Kerékpárkölcsönző Szilvásvárad

Kerékpárkölcsönzőnk, 1994-től üzemel Szilvásváradon, a Szalajka-völgyben, a Bükki Nemzeti Park kapujában. Márciustól októberig, a hét minden napján, kora reggeltől késő estig állunk Kedves Vendégeink rendelkezésére. Az idén két kerékpármárka, a Specialized és a Caprine gyártmányai közül választottuk kerékpárjainkat. A kerékpárokon kívül ajánlunk néhány órás, vagy hosszabb, egész napos túrákat a Bükkben. Ha kerékpár nyergében szeretné felfedezni e csodálatos vidéket, segítünk többnapos túraútvonalak összeállításában.

Kispalotajátékok

Kispalotajátékok

Akár egész napos, színes, tartalmas programot kínálunk azoknak az iskolai csoportoknak, akik ellátogatnak Visegrádra. A Kispalotajátékok helyszíne, csoportok fogadása: A programok egynaposak, naponta 9-16 óráig tartanak, minimális időigénye kb.4 óra. Belépőket /fakultatív programokra is/ nálunk lehet megváltani. Az egyes programelemek folyamatosan, ill. /létszámtól függően/ többször ismétlődnek, így azok a csoportok is, akik később érkeznek, teljes értékű élmény részesei lehetnek. A programhelyszín adottságainak köszönhetően létszámkorlátozás nincs, a meghirdetett napok közül bármelyik választható.

Hirdetés
Kisvonat

Kisvonat

Az Esztergomi Városi Kisvonat új színfoltja a régió lakossága és a környező településekre ellátogatók számára nyújtható szolgáltatási körnek. Meggyőződésünk, hogy látványos kiegészítője egész évben a különböző városi, illetve Euro-régiós rendezvényeknek. Emellett kulturális és céges rendezvények, gyermekprogramok megvalósításában is részt veszünk. A vonat megjelenésében, színösszeállításában eltér az eddig megszokottaktól. A színek kiválasztásában a klasszikus vasúti gőzmozdonyok és kocsik látványvilágának kívántunk megfelelni, mely illeszkedik Esztergom és környéke történelmi városképébe is.

Lézerjáték

Lézerjáték

Programot keres, mely összekovácsolja az osztályközösséget? Kedvező áron, különleges programok, melyek a diákok kedvencei! Dunakanyarban, az ország egyik legszebb vidékén várunk! Esztergomi osztálykirándulás. Osztálykirándulás: Kincskeresés!-Geoládázás Egy túra, mely szellemi, és egy kis fizikai kihívással is jár a diákoknak! A sikerhez csapatmunka szükséges, hogy tökéletesen tudják teljesíteni a feladatot, és végén megtalálni a 'Kincset', melyet GPS koordináták rejtenek el! :-) Két külső, és egy több mint 400 négyzetméteres beltéri lézerjáték pálya! Dorogon és Esztergomban! Osztályok kedvenc célpontja és szórakoztató programja lett az elmúlt 1 évben! Teljesen fájdalommentes, és különleges kikapcsolódás, mely erősíti a osztályegységet!

Piliscsévi Játékpark

Piliscsévi Játékpark

A Piliscsévi Játékpark óvodás és kisiskolás csoportok számára biztosít többféle, tartalmas programlehetőséget. Kérjük, ismerje meg Játékparkunk elemeit, és válasszon ajánlatainkból! ...vajon, mit is szeretne egy gyerek...? Mondjuk egy hatalmas területet, ahol kedvére futkározhat? Egy játszóteret, ahonnan a hegyeket láthatja? Ön szerint szeretne készíteni egy kis díszt agyagból, amit aztán meg is kap emlékbe? Ugye igen? Melyik gyerek ne szeretné mindezt...? Azt gondolja, hogy mégis van olyan? Akkor mondjuk, mit szólna hozzá, ha azt mondom, hogy saját kezűleg süthetne parázson kürtőskalácsot? ...hogy ez a lányok területe? Akkor a fiúk utazzanak egy igazi, működő kisvasúton! Nos?! Úgy érzi, hogy még mindig hiányzik valami? Mit szólna egy olyan előadáshoz a Titokszobában, ahol akár igazi villámot is láthatnak a gyerekek? Ez így már rendben lesz...?:-) Ha igen, akkor ráadásul még csacsikat és kecskéket is simogathatnak, ha a ló már esetleg unalmas dolog lenne, bár van az is...!

Seholsziget Élménypark

Seholsziget Élménypark

A 2000. évben Pán Péter Játszóház néven hívtuk életre játszóházunkat, melynek fő célkitűzése az volt, hogy teret biztosítson a szülők és gyermekek közösen eltöltött idejének. 2002. Pünkösd vasárnapján találtunk erre a csodálatos helyre Nógrád megye egyik falujában Nőtincsen. Következő évben elkezdtük a parkunk építését. A 2004. évben nyitotta kapuit a Seholsziget Élménypark és ettől az évtől nyaranta több turnusban táboroztattunk gyerekeket. Célunk egy olyan Családi Park építése volt, ahol a nagyváros nyüzsgése után megtalálják a nyugalmat, békességet, harmóniát.

Szemfényvesztés kiállítás

Szemfényvesztés kiállítás

Ez egy különleges kiállítás, ahol a vakok világát mutatjuk be teljes sötétségben. Vendégeink - vak, illetve látássérült tárlatvezetők segítségével - valós élethelyzetek szimulálásával megismerkedhetnek az ő életükkel. Minden látogató kap egy fehér botot, mely segíti őt a tájékozódásban. Amikor belépsz ebbe a számodra teljesen új és idegen világba, megtapasztalod, hogy milyen az, amikor az egyik érzékszervedet - ebben az esetben a szemed - kikapcsolod. Érzékelni fogod, hogy - akár erre az egy órára is - kifinomul a hallásod, a szaglásod, erősödik az egyensúlyérzéked. A kiállítás nem titkolt célja, hogy a látók és nem látók közelebb kerüljenek egymáshoz, és kialakítsa mindenkiben a segíteni akarást, a toleranciát. Ezen kívül az élet minden területén türelemre, megértésre és elfogadásra tanít.

Tuti menü