Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Weblapok - osztálykirándulás képes leírás - Osztálykirándulás - Szállások, programok.tlap.hu
részletek »

Weblapok - osztálykirándulás - Osztálykirándulás - Szállások, programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: osztalykirandulas.tlap.hu » Weblapok - osztálykirándulás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autóbusz bérlés osztálykirándulásra, rendezvényre

Autóbusz bérlés osztálykirándulásra, rendezvényre

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Buszbérlés osztálykirándulásokra

Buszbérlés osztálykirándulásokra

Budapesti és környéki óvodáknak és iskoláknak Mercedes Sprinter minibuszainkat és kisbuszainkat különösen kedvezményes áron tudjuk biztosítani. Minden egyes buszunk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, buszaink minden ülése biztonsági övvel felszerelt. Osztálykirándulások, táborok, erdei iskolák és egyéb kirándulások, uszodai, állatkerti, cirkuszi látogatások és bármilyen egyéb helyszínre busszal történő szállításban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Utánfutót ingyen biztosítunk a buszok mellé. Cégünk több, mint 20 éve áll az utazni vágyók szolgálatában, ez idő alatt kijártuk a szakma minden iskoláját. Tapasztalatainkat felhasználva rutinunkat profizmussá fejlesztettük. Buszaink minden előírásnak megfelelnek, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotúak és minden extrával felszereltek.

Ifjúsági táborok

Ifjúsági táborok

Osztálykirándulást szervez? Táborhelyszínt keres? Az oldal célja, hogy segítséget nyújtson Önnek, a tábort szervező pedagógusnak, szervezőnek. A Táborhelyek .menüpontra lépve többféle lehetőség között válogathat nyári tábor, osztálykirándulás vagy erdei iskola szervezéséhez. Munkáját megkönnyítve, pár kattintással megadhatja egyedi igényeit, szempontjait, mely alapján kérhet helyszín ajánlatot, így ha nincsen konkrét elképzelése, időt megtakarítva nem kell végig böngészni az oldalt, több idő és energia jut a programok tervezésére, hogy igazi élményt nyújtó tábort, kirándulást szervezhessen tanítványainak.

Kajak-kenu kölcsönzés

Kajak-kenu kölcsönzés

Tiszabecsen a Vidám Delfin Panzióban 1-2-3 éjszakás osztálykirándulásra van lehetőség, ahol a gyerekek vízi vagy kerékpártúra keretében megismerkedhetnek a Szatmári táj érintetlen szépségével. Az Öreg-Túr folyón való kenuzás felejthetetlen élményt jelent, csakúgy mint a Szatmárcsekei kopjafás temető vagy Kölcsei Emlékmű felkeresése. A 3-4 személyes kenukban a gyerekeknek mentőmellényt biztosítunk, valamint túravezető kíséri a csoportot. A túra a Túristvándi vízimalomnál ér véget, itt megkóstolhatjuk a szatmári specialitásokat is.

Kirándulasok

Kirándulasok

Szeretnénk, - hogy mindenki megtalálja pénztárcájához mérten az utazási lehetőségeket, - az utazni vágyókat a sok utánajárástól megkímélni, - ötletet adni a család hétvégi-, nyári-, téli utazásaihoz, - megkönnyíteni a pedagógusok osztálykirándulás szervezését, - a szülőknek segítséget nyújtani gyermekeik nyári táborának megtervezésében, - a végzős diákok bankett helyszín választását menü ajánlatokkal és árakkal segíteni. Kiadványunkkal és honlapunkkal, szeretnénk segítséget nyújtani az iskoláknak és a tanároknak, ezért osztálykirándulás, erdei iskola, nyári tábor, illetve bármilyen rendezvény elképzelésüket elküldik nekünk, mi továbbítjuk ügyfeleinknek. Az új szolgáltatást, már az idén is sok iskola, sportszakosztály vette igénybe.

Kirándulunk

Kirándulunk

Belföldi csoportos utazások szervezéséhez ajánl szálláshelyeket, étkezési lehetőségeket, autóbuszokat és rengeteg programlehetőséget. Táborok, erdei iskolák, külföldi ajánlatok és utazási irodák ajánlatai is szerepelnek a kínálatunkban. A tartalmat régiókra, azokon belül megyékre osztottuk, így a látogatók könnyedén, két kattintással eljuthatnak utazási céljukhoz, ahol egyre több szolgáltató ajánlatai közül válogathatnak.

Táborfigyelés

Táborfigyelés

Szezontól és kikapcsolódási lehetőségektől függetlenül, minden kategóriában, amely belefér a táborozás fogalom körébe keressük a lehetőségeket az ország határain belül és kívül is. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a megjelenített táborok a szórakozáson kívül a gyermekek fizikai és szellemi képességeinek fejlődését is elősegítsék. Így gyermekük a tábor időtartama alatt játszva, de szakemberek felügyelete alatt sajátíthatnak el új ismereteket. Biztosítjuk a különféle lehetőségek összehasonlítását, hogy a szünidőben, Ön a leginkább kedvelt időtöltést biztosíthassa gyermekének a legkedvezőbb árért cserébe. Mindemellett nyugodt lehessen, a felöl, hogy a legjobb kezekben van gyermeke. Legyen szó a természetjárók által kedvelt hatalmas túrákról gyalog vagy akár lóháton, a tábort körülölelő természet megismeréséről, felfedezéséről, a tikkasztó hőségben a pancsolásról, a kézműves foglalkozás adta alkotási lehetőségeiről, vagy a csapatjátékok, ill. a egyéb sportok űzéséről, nálunk minden gyermek biztosan megtalálja a kedvenc táborhelyét, ahova szívesen jár vissza minden évben és soha nem felejti el az ott szerzett élményeket, az új akár életre szóló barátságokat.

Táborok, sportszervezés

Táborok, sportszervezés

Tábort kereső edzők, sportegyesületek, nyári táborok oldalán. Táborhelyszín lehetőségek országszerte edzőtáboroknak, nyári szak-, és tánctáborok részére. Egy hasznos segítség a tábort szervező edzőknek, oktatóknak, hogy a legtöbb energiát a szakmai feladatokra, ne pedig az ideális táborhelyszín keresésére kelljen fordítani. Szolgáltatásunkkal szeretnénk megkönnyíteni munkáját, hogy közreműködésünkkel egy helyen megtalálja a megfelelő táborhelyet, egyedi igények és szempontok szerint kérjen, és kapjon ajánlatot, plusz költségek nélkül!

Tuti menü